1. Hjem
  2. Leverandører
  3. Trapperingen

Trapperingen logo

Trapperingen er vår leverandør av trapper, og består av fem av landets mest tradisjonsrike trappeprodusenter.

‍Trapperingen har moderne trappefabrikker og trappestudio over hele landet: Tromsø, Silsand, Tydal, Trondheim, Bergen, Sandnes, Bremnes i Bømlo, Haugesund, Vegårshei, Kristiansand, Sætre i Hurum, Skien, Tønsberg og på Jessheim.

Trapperingen trapp

Foto: Trapperingen

 

 

Viktigste møbel

Trapperingen mener trappa er boligens viktigste møbel, som både har en praktisk funksjon i tillegg til at den skal heve totalinntrykket til boligen. Trapperingen lager derfor trapper i ulike stiler, og kan by på et stort utvalg enten du foretrekker moderne, tradisjonell eller en klassisk stil.

Bod under trapp gir ekstra oppbevaringsmuligheter, og Trapperingen har også en smart løsning med belysning i trappa, som stadig flere ønsker seg.

Her ser du alle trappemodellene: www.trapperingen.no/trapper

 

Trapperingen trapp

Foto: Trapperingen

 

Gode trappevalg

Som trappekunde har du mange valg. Det er trapperommet som avgjør hvilken type trapp du kan ha i boligen, men trappemodell velger du fritt. Det samme med overflatebehandling etc. Trapperingen er opptatt av at kundene skal ta gode trappevalg, og ønsker å gi så god informasjon som mulig om de ulike valgene.

Se tips ved trappekjøp

Trappetrender

De siste årene har trapper i eik blitt mer populært. Eik i trinn gir en mer slitesterk trapp, og den kan fås både som hvitpigmentert og i mer naturtro overflatebehandling. Rekkverk i glass og vangeløse trapper som nærmest svever i rommet har også blitt mer utbredt, spesielt i nyere funkishus. Samtidig ser mange kunder at klassiske, herskapelige trapper er det som skaper prikken over i-en hos seg. I denne artikkelen kan du lese hva Kari Anne som jobber i Trapperingens fabrikk på sørlandet sier om trappetrendene:
https://www.trapperingen.no/inspirasjon/dette-er-trappetrendene

 

Trapperingen Klassisk trappemodell Christiania

Foto: Trapperingen - Christiania, klassisk trappemodell

Trapperingen Klassisk trappemodell Christiania

Foto: Trapperingen - Christiania, klassisk trappemodell

 

Ulike prisklasser

Trapperingens trapper fås i ulike prisklasser, og det er mange faktorer som spiller inn på hva trappene koster. Materialvalg i trinn, materialer i rekkverk, om man velger åpen eller tett trapp etc har betydning i denne sammenhengen. Trapperingen har utviklet en kalkulator der trappekundene selv kan velge trappemodell, åpen/tett, materialer etc. Dette for å gi en indikator på hvordan prisen utvikler når man gjør forskjellige valg. I kalkulatoren har Trapperingen lagt inn ni av sine mest populære trappemodeller, og her kan du selv prøve deg fram: www.trapperingen.no/prisindikator

I Trapperingens fabrikker og studio står selvsagt dyktige medarbeidere til tjeneste med gode råd og tips om trappevalget slik at trappekundene skal bli så fornøyd som mulig og få en god opplevelse.

 

Se våre trappefabrikkerFinn ditt nærmeste trappestudio

 

Trapperingen trapp

Foto: Trapperingen

 

Bærekraft

Vi er også glade for at Trapperingen satser bevisst på bærekraft. En samfunnsutvikling med minst mulig fotavtrykk er noe vi alle må bli dyktigere på, og Trapperingen har gjort en god jobb her de siste årene. Du kan lese om Trapperingens arbeid med bærekraft her: https://www.trapperingen.no/baerekraft

 

Vi bruker cookies. For mer informasjon trykk her.